جلسه اداری وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه برگزار شد

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۲ - ۱۶:۲۰
جلسه اداری وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه برگزار شد

۱۲ اسد ۱۴۰۰
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به اشتراک وزیر زراعت، معینان، رییسان مرکزی و رییسان پروژه‌های این وزارت در مورد مصرف بودجه‌های عادی و انکشافی و رسیدن به اهداف تعیین شده برگزار شد.
در این جلسه نخست عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، در رابطه به مصرف بودجه‌های عادی و انکشافی، تنقیض در بودجه وسط سال و تطبیق پروژه‌های غیراختیاری جزئیات داد.
آقای رفیعی گفت که با توجه به کاهش بودجه‌های عادی و انکشافی وزارت زراعت، نیاز است که به‌شکل جدی در مصرف بودجه صرفه‌جویی شود. او توضیح داد که براساس خواست وزارت مالیه، نیاز است پروژه‌های اختیاری اولویت‌بندی گردد تا پروژه‌های ضروری از بودجه غیراختیاری به همکاری دونرها، تمویل شود.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، نیز با اشاره به تغییرات و تنقیضاتی که در بودجه وسط سال رونما می‌شود، به تمام ریاست‌های مرکزی و ولایتی این وزارت هدایت داد که در مصرف بودجه عادی به‌صورت جدی صرفه‌جویی کنند.
در همین حال وزیر زراعت گفت که تمام پروژه‌ها مکلف‌اند با استفاده از امکانات موجود، به اهداف تعیین شده از سوی وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه انکشافی برسند تا خدمات به‌صورت اساسی عرضه شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ترانسپورت و هوانوردی

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست و داکتر رستم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

توزیع گوسفند و تجهیزات لبنی برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی کلفگان تخار

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی کلفگان ولایت تخار، ۴۰ رأس گوسفند محلی همراه با ۱۵۰ کیلوگرام خوراکه کانسنتریت، یک پایه مشک و چند قلم وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ خانواده فقیر و بی‌بضاعت توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴۱
Background image

ننگرهار: تلاش‌ها برای تطبیق سریع پروژه‌های زراعتی و مالداری و اصلاحات اداری

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار برنامه‌های جدیدی را برای اصلاحات اداری، تقویت خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان و مالداران آغاز کرده است. در. . .

بازگشت به خبرها