در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
د پکتیکا مرکز ښرنه کې پر لسګونو بزګرانو د سبو او مېوو وچولو ماشینونه ووېشل شول

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات را برای ۶۵ تن از دهقانان مرکز شهرنه این ولایت آغاز کرد.
در جریان توزیع این کمک‌ها، مسئولان مؤسسه اکشن‌اید در مورد اهمیت و ارزش این ماشین‌ها صحبت کرده و اظهار داشتند که در زمان فراوانی حاصلات، قیمت میوه و سبزیجات کاهش می‌یابد و دهقانان نمی‌توانند عواید مورد انتظار خود را به دست آورند. به گفته آنان، خشک‌کردن میوه و سبزیجات یک راه‌حل آسان و مناسب برای حفظ محصولات و افزایش ارزش آن‌ها است. آنان افزودند که با تمویل سازمان خوراک و زراعت ملل متحد توانسته‌اند به مشکلات ۶۵ تن از دهقانان رسیدگی کنند.
همچنان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا به نمایندگی از این ریاست، ضمن خوش‌آمدگویی به مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و مؤسسه همکار اکشن‌اید، از هماهنگی مؤثر، به‌موقع و اجرای شفاف و باکیفیت فعالیت‌های این مؤسسه قدردانی کردند. آنان همچنین به دهقانان توصیه نمودند که از این ماشین‌ها به‌گونه مؤثر استفاده کرده و در نگهداری و حفاظت آن‌ها توجه لازم داشته باشند.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا می‌گوید که از طریق تطبیق چنین برنامه‌هایی تلاش می‌کند تا سکتور زراعت را تقویت کرده، وضعیت اقتصادی دهقانان را بهبود بخشد و زمینه افزایش عواید آنان را فراهم سازد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۳۲
Background image

چهار کانال زراعتی در ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار کانال زراعتی در ولسوالی‌های تیشکان، ارغنجخواه، بهارک و فیض‌آباد ولایت بدخشان، با هزینه مجموعی بیش از ۱۲۰ میلیون افغانی اعمار و بازسازی شده و پس از تکمیل، به بهره. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۴:۴۱
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت هرات از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت هرات، با رییس و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گزارش  فعالیت‌های این. . .

بازگشت به خبرها