سفر معین وزارت زراعت برای تسریع تطبیق پروژه‌های آبیاری در ارزگان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۲۷

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و  منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت ارزگان، در نشستی با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، بر تطبیق سریع و مؤثر پروژه‌های آبیاری تأکید کرد.
در این نشست، سرپرست ریاست یادشده مولوی اسدالله اسد و آمر منابع طبیعی مولوی عبدالمنان فاروقی نیز حضور داشتند و پیرامون موضوعات مهم مختلف، بحث‌های همه‌جانبه صورت گرفت.
مولوی فیضان در سخنانش در مورد پروژه‌های آبیاری که از سوی اداره خوراک و زراعت ملل متحد برای ولایت ارزگان در نظر گرفته شده است، وضاحت ارائه کرد. وی بر تطبیق سریع، معیاری و مؤثر این پروژه‌ها تأکید نموده و گفت که مدیریت درست آب برای رشد زراعت دارای اهمیت حیاتی است.
از سوی دیگر، سرپرست ریاست زراعت ولایت ارزگان در مورد عملی‌شدن این پروژه‌ها اطمینان کامل داده و تعهد سپرد که کارهای پروژه‌ها به‌گونه به‌موقع، شفاف و مطابق معیارهای تعیین‌شده پیش برده خواهد شد.
مسئولان باور دارند که با تطبیق این پروژه‌ها، سکتور زراعت ولایت ارزگان رشد خواهد کرد، حاصلات دهقانان افزایش می‌یابد و وضعیت اقتصادی مردم بهتر خواهد شد.
در افغانستان، مدیریت منابع آب و تقویت سیستم‌های آبیاری، یکی از پایه‌های اساسی رشد سکتور زراعت به‌شمار می‌رود. در همین راستا، وزارت زراعت تلاش می‌کند تا با همکاری نهادهای بین‌المللی، پروژه‌های زیربنایی را در ولایت‌های مختلف تطبیق نماید تا حاصلات دهقانان افزایش یافته و وضعیت اقتصادی آنان بهبود یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت با سرمایه‌گذاران افغان مقیم روسیه

۲۷ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی بلندپایه از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان با شماری از سرمایه‌گذاران و تاجران افغان مقیم فدراسیون روسیه دیدار کرده و روی فرصت‌های سرمایه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳
Background image

نشست رئیس زراعت با رئیس اقتصاد بدخشان؛ تأکید بر برگزاری جلسه هماهنگی با تمویل‌کنندگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و عبدالمتین آخندزاده، رئیس اقتصاد ولایت بدخشان در دفتر کاری ریاست زراعت برگزار شد.
این نشست در حالی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۳۰
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک کانال زراعتی در ولسوالی خلم سمنگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
یک کانال زراعتی به هدف تقویت زیرساخت‌های زراعتی و کاهش خطرات ناشی از سیلاب‌ها در ولسوالی خلم ولایت سمنگان افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
این کانال به ابتکار ریاست. . .

بازگشت به خبرها