بخش وسیعی از زمین زراعتی قریه دنگگ در غور از خطر سیلاب مصون شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۹:۵۷
بخش وسیعی از زمین زراعتی قریه دنگگ در غور از خطر سیلاب مصون شد

۲۶ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، با ساخت یک دیوار محافظتی و گبیون‌کاری آن، بخش وسیعی از زمین‌های زراعتی قریه دنگگ سیدان لعل این ولایت را از خطر تخریب سیلاب مصون ساخته است.
این دیوار محافظتی ۱۱۶۲ متر طول دارد و با ساخت و گبیون‌کاری آن ساحات وسیعی از زمین‌های زراعتی از خطرات سیلاب مصون شده است. این دیوار با هزینه ۱۸ میلیون و ۸۹۰هزار ۳۳۵ افغانی ساخته و گبیون‌کاری شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها