افزایش میزان تولید پیاز در سال روان

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۶ - ۱۵:۱۵
افزایش میزان تولید پیاز در سال روان

۶ جدی ۱۳۹۹
بر اساس پیش‌بینی‌ها، میزان تولید پیاز امسال در مقایسه با سال گذشته بین ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت. سال گذشته سه‌هزار ۵۲۰ تُن پیاز در سراسر کشور تولید شده بود. امسال، ۱۸هزار و ۳۴۰ هکتار زمین در سراسر کشور پیاز کشت شده بود و انتظار می‌رود میزان حاصلات آن بین ۱۰ تا ۲۰ درصد در مقایسه با سال گذشته افزایش یابد.
سال گذشته بخش زیادی از این فراورده مهم زراعتی به ارزش بیش از ۲۹ میلیون دالر به دلیل نبود ذخیره‌گاه به بیرون از کشور صادر شد. اما امسال، با تطبیق پروژه مدیریت محصولات زراعتی، کار ساخت سه هزار و ۲۰۷ ذخیره‌گاه پیاز در ۳۴ ولایت راه‌اندازی شده و بخش زیادی از این ذخیره‌گاه‌ها کارش تمام گردیده و به بهره‌برداری سپرده شده است. هر یک از این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۴۵ تُن پیاز را دارد.
پیاز یکی از قدیمی‌ترین سبزیجاتی است که سالانه به پیمانه‌ی بسیار زیادی در کشور مصرف می‌شود. پیاز انواع مختلف دارد؛ زرد، سفید و سرخ که هر نوع آن کاربرد متفاوت دارد.
تخار، لوگر، بغلان، کابل، پروان و سرپل از جمله ولایت‌هایی‌اند که بیش‌ترین تولید پیاز در کشور را دارند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از افزایش ۵ درصدی تولید و عرضه شیر و لبنیات در مقایسه با سال گذشته خبر دادند.
داکتر خان شیرین خسروی، آمر مالداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۱۹
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌ اساس پیشنهاد ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و هدایت مقام ولایت، ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عناوین «تشریح رهنمود ارزیابی اجراآت، پلان کاری و گزارش کاری». . .

BACK TO NEWS