تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

qiam_amin
یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۴
تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با فارم‌داران و تاجران سکتور مرغداری بر افزایش تولید تخم‌مرغ، گوشت مرغ، دانه و چوچه مرغ و بهبود کیفیت و قیمت محصولات این سکتور تأکید کرد.

مولوی صدراعظم عثمانی گفت که افغانستان در بخش مرغداری به خودکفایی نزدیک شده است و تاجران، فارم‌داران و اتحادیه‌های مربوط باید با سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف این سکتور تلاش کنند تا کشور به خودکفایی کامل دست یابد.

در این دیدار فارم‌داران مرغداری از ورود چوچه‌های بی‌کیفیت و بیمار و نوسانات قیمت در بازار ابراز نگرانی کرده و خواستار کاهش واردات و حمایت بیشتر از تولیدکنندگان داخلی شدند.

معین زراعت و مالداری با تأکید بر رعایت منافع عمومی در بازار گفت که تولیدکنندگان و واردکنندگان باید در کنار منافع شخصی خود، وضعیت بازار، عرضه کافی محصولات و توان خرید مردم را نیز در نظر بگیرند.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور حمایت از تولیدکنندگان داخلی و تقویت سرمایه‌گذاری در سکتور مرغداری، از طریق صندوق وجهی انکشاف زراعتی به تولیدکنندگان قرضه فراهم می‌کند تا زمینه گسترش فعالیت‌های تولیدی و کاهش وابستگی به واردات مساعد شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با فارم‌داران و تاجران سکتور مرغداری بر افزایش تولید تخم‌مرغ، گوشت مرغ، دانه و چوچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۰
Background image

آغاز سروی ساحات مالدارنشین برای شناسایی محل‌های مناسب ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره بلخ

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

سروی ابتدایی ساحات مالدارنشین به‌منظور شناسایی محل‌های مناسب برای ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره ولایت بلخ با هماهنگی مدیریت عمومی زراعت این ولسوالی آغاز شد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت دایکندی

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی سیاه و سفید برای حمایت از دهقانان ولایت دایکندی آغاز شد. این روند در نخستین مرحله در ولسوالی پاتو آغاز شده و قرار. . .

BACK TO NEWS