ارزیابی پروژه تقویت اقتصاد خانواده‌ها در ولسوالی‌های کلفگان و فرخار تخار انجام شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۲۵
ارزیابی پروژه تقویت اقتصاد خانواده‌ها در ولسوالی‌های کلفگان و فرخار تخار انجام شد


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از ارزیابی پروژه تقویت اقتصاد خانواده‌ها در ولسوالی‌های کلفگان و فرخار خبر می‌دهد. این ارزیابی به هدایت قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت تخار، توسط تیم مشترک تخنیکی ریاست‌های زراعت، آبیاری و مالداری و نماینده ریاست اقتصاد انجام شد.
تیم ارزیابی شامل احسان‌الله سراجی مشاور تخنیکی، ذبیح‌الله مرادی مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و محمد حسن حقجو نماینده ریاست اقتصاد بود که ساحات مورد هدف پروژه را در دو ولسوالی یادشده بررسی کردند.
این پروژه توسط موسسه کنسرن جهانی و با کمک مالی اتحادیه اروپا با ارزش مجموعی ۱٬۷۶۴٬۶۲۹ دالر آمریکایی طی چهار سال در ولسوالی‌های کلفگان و فرخار تطبیق شده است. برنامه مذکور بر چهار زنجیره ارزش شامل سبزیجات، میوه‌جات، لبنیات و زعفران تمرکز دارد.
بر بنیاد ارزیابی، فعالیت‌های پروژه توانسته است به‌گونه مؤثر روی شاخص‌های مصونیت غذایی، بهبود معیشت، ایجاد فرصت‌های کاری برای خانواده‌های زراعت‌پیشه و افزایش دسترسی مردم محل به لبنیات، سبزیجات و میوه‌جات باکیفیت تأثیرگذار باشد.
باشندگان محل ضمن قدردانی از ریاست زراعت تخار و موسسه تطبیق‌کننده، خواستار ادامه و گسترش چنین پروژه‌های زراعتی در آینده شدند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۵:۲۲
Background image

پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه چکدم در ولسوالی خانچهارباغ فاریاب

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از پیشرفت قابل ملاحظه پروژه ساخت چکدم در ولسوالی خانچهارباغ این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس گزارش نظارتی هیأت تخنیکی این ریاست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی آغاز مرحله دوم تفتیش مزارع در بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از برگزاری جلسه‌ای به‌منظور آغاز و هماهنگی مرحله دوم تفتیش مزارع دهاقین با اشتراک مسئولان و نمایندگان چهار نهاد دولتی و ۲۳ شرکت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۱
Background image

اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی خبر می‌دهد. این اقدام به‌منظور حفاظت، تقویت و جلوگیری از شیوع آفات. . .

بازگشت به خبرها