گفت‌وگوی وزیر زراعت با سرپرست وزارت مالیه در مورد پروژه‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت

naim.rezai
شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۶ - ۱۶:۲۹
گفت‌وگوی وزیر زراعت با سرپرست وزارت مالیه در مورد پروژه‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت

۱۶ اسد ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و محمدخالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه، در مورد پروژه‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت بحث و گفت‌وگو کردند.
در این جلسه روی خشک‌سالی در سال جاری و برنامه‌های حکومت برای مقابله با پیامدهای آن بحث و تبادل نظر شد.
محمدخالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه، با اشاره به محدودیت امکانات و بودجه، از آماده‌گی وزارت مالیه برای تمویل و افزایش بودجه پروژه‌های اضطراری وزارت زراعت، از جمله پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی (EATS) سخن گفت. وی هم‌چنان گفت که مشکلات سایر پروژه‌های اضطراری در بخش زراعت و مالداری، از طریق کمیته تخنیکی حل شود و باقی پروژه‌های اختیاری که مطابق فیصله کابینه جمهوری اسلامی افغانستان تنقیص شده است، تنقیص شده محسوب می‌شود.
سرپرست وزارت مالیه علاوه کرد که وزارت زراعت می‌تواند هزینه پروژه‌های دارای اولویت خود را از طریق بودجه غیراختیاری تأمین کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۸:۲۱
Background image

دیدار وزیر زراعت با وزیر دولت در امور خارجه هند

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در جریان  سفر رسمی خود به جمهوری هند، با پبیترا مارگریتا، وزیر دولت در امور خارجه و صنایع نساجی هند، دیدار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۲۰:۲۱
Background image

برنامه آگاهی‌دهی از قانون جلوگیری از قاچاق غذا، دوا و محصولات صحی برگزار شد

۱۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برنامه آگاهی‌دهی به‌منظور تطبیق قانون جلوگیری از قاچاق غذا، دوا و محصولات صحی را با حضور مسئولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالداری،. . .

بازگشت به خبرها