جلسه‌ی به منظور تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تیپه به اداره امور دایر گردید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۲
چارو ادارې ته د قوش‌تیپې کانال د پروژې د لومړي فاز د سپارلو په موخه غونډه ترسره شوه

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه مشترک مسوولین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست عمومی اداره امور و شرکت انکشاف ملی به منظور تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تیپه به اداره امور در وزارت زراعت دایر شد.
مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در دیدار با مسوولین ادارات ذیدخل گفت:« ما آماده هرنوع همکاری هستیم اما پیش از آن نواقصات پروژه بررسی و رفع گردد».
قرار است، فاز اول کانال قوش تیپه توسط شرکت انکشاف ملی به اداره امور سپرده شود، پروسه انتقال پروژه در مدت شش ماه انجام می‌شود، اما در جریان روند انتقال، مسوولیت حفظ و مراقبت آن به دوش وزارت زراعت سپرده شده است.
در جلسه مشترک مسوولین وزارت زراعت، اداره امور و شرکت انکشاف ملی به سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی تصمیم گرفته شد تا هیاتی از ترکیب ادارات ذیدخل این پروژه را بررسی مشکلات و نواقص آن را برطرف نماید تا تسیلم‌دهی صورت گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

جلسه‌ی به منظور تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تیپه به اداره امور دایر گردید

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه مشترک مسوولین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست عمومی اداره امور و شرکت انکشاف ملی به منظور تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تیپه به اداره. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۰
Background image

برای ده تَن دهقان در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع شد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت ولایت بلخ، در همکاری موسسه «W.H.H»، برای ده تَن از دهاقین در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع نموده است.
برای هر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۴۶
Background image

راه‌اندازی کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولایت بامیان

۱۸ جوزا ۱۴۰۵
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفات نباتی را در ساحات مرکز بامیان راه‌اندازی. . .

بازگشت به خبرها