امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

۲۰ اسد ۱۴۰۰
امسال، میزان حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.
بغلان برای رشد و پرورش بادنجان رومى، آب‌ و هوای مناسب دارد و در طی چند سال اخیر در قسمت ترویج این سبزی اقدامات موثری انجام شده است.
هم‌چنین کارمندان ترويج آمريت امور زراعتى ریاست زراعت بغلان، روش‌های جدید کشت و برداشت بادنجان رومی را به دهقانان آموزش داده‌اند.
سال گذشته در همین ایام، یک سیر بادنجان رومی در بازار پلخمری، مرکز ولایت بغلان، ۲۱۰ تا ۲۵۰ افغانی خرید و فروش می‌شد. اما، امسال هر سیر آن به ۶۰ تا ۷۵ رسیده است.
دهقانان بغلانی دلیل کاهش قیمت‌ها را جنگ و نبود مارکیت می‌دانند.
سال گذشته، ۸۹۶هکتار زمین در ولایت بغلان بادنجان کشت شده و از آن ۲۰هزار و ۶۰۸ متریک‌تُن حاصل برداشته شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها