دیدار وزیر زراعت با معاون سفیر هند در مورد افزایش بورسیه‌های تحصیلی در بخش زراعت

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲ - ۱۰:۵
دیدار وزیر زراعت با معاون سفیر هند در مورد افزایش بورسیه‌های تحصیلی در بخش زراعت

۲ سرطان ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، مالداری و آبیاری با راغورام اس، معاون سفیر هند‌ در کابل، در مورد کمک‌های هند به بخش زراعت افغانستان ملاقات و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار وزیر زراعت از معاون سفیر هند خواست که برای آموزش و تربیت متخصصان در رشته‌های مربوط به زراعت از جمله رشته باغداری، بورسیه‌های اختصاصی بدهد.
راغورام اس، معاون سفیر هند در کابل، گفت که کشورش علاقه دارد تا علاوه بر اعطای بورسیه به محصلان افغان، رشته زراعت پوهنتون قندهار را نیز حمایت کند و سطح آن را ارتقا بدهد. وی هم‌چنین گفت که هند در افغانستان اکنون نیز پروژه‌هایی را در قسمت حمایت از سکتور زراعت دارد که با وزارت‌های دیگر عقد شده است.
وزیر زراعت گفت که پس از این پروژه‌های مربوط به زراعت، باید در هماهنگی با وزارت زراعت افغانستان اجرایی شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها