اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان محصولات مرغداری افغانستان پیشنهادهایش را به وزیر زراعت ارائه کرد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ - ۱۰:۲۹
اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان محصولات مرغداری افغانستان پیشنهادهایش را به وزیر زراعت ارائه کرد

۱۹ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با رهبری و شماری از اعضای اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان محصولات مرغداری افغانستان دیدار کرد. در این دیدار درباره‌ی توسعه‌ی بخش مرغداری و زمینه‌های رشد کاروبار مرغداران صحبت شد.
 در آغاز رهبری و اعضای اتحادیه از وزیر زراعت به خاطر حمایت‌های وزارت زراعت از رشد سکتور مرغداری و مرغداران قدردانی کردند و سپس خواهان افزایش توجه برای رشد بیش‌تر و خودکفایی این سکتور شدند.
انصارالله بختانی، رییس اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان، گفت که ۸۰ درصد از نیازهای کشور به گوشت مرغ همین حالا از طریق تولیدات داخلی و فارم‌های پرورش مرغان گوشتی تامین می‌شود. آقای بختانی گفت که باید حمایت‌ها از سکتور مرغداری بیش‌تر و واردات در این بخش محدود و تحت شرایط ساخته شود.
آقای بختانی گفت لازم است که با حمایت وزارت، ظرفیت‌ها در بخش افزایش تولید تخم مرغ بیش‌تر شود، تعرقه بر واردات جوجه مرغ  بلند برود تا رقابت داخلی برای تولید شکل بگیرد و هم‌چنان او پیشنهاد کرد که میان وزارت زراعت و اتحادیه، یک بورد تخنیکی ایجاد و هم‌آهنگی میان دو بخش بیش‌تر شود.
 اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان پیشنهاد کرد که واردات محصولات مرغداری در کل به اساس شرایط و نیاز باشد. هم‌چنان رییس این اتحادیه  گفت که لازم است تعرفه بر واردات محصولات مرغداری افزایش یابد و از قاچاق این محصولات جلوگیری شود.
پس از آن، داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، راجع به مسایل طرح شده توسط  اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان صحبت کرد و ‌گفت که باید اول مرغداران با راه‌اندازی یک سروی، ظرفیت واقعی تولید را نشان بدهند و  و نیز در این بخش کمبودها مشخص شود تا بر اساس واقعیت‌ها و به صورت معقول، در بخش خودکفاسازی مرغداری کار کنیم تا به خودکفایی نزدیک شویم.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها