از گندم‌زارهای فارم تحقیقی پوزه‌ایشان، ۵۷ تن گندم اصلاح‌شده به دست می‌آید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۷ - ۱۶:۳۰

۲۷ جوزای ۱۳۹۸
به اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، برداشت حاصلات از ۶۶ جریب زمین فارم تحقیقی پوزه‌ایشان در این ولایت آغاز شده است. این مقدار زمین پیش از این بدون زرع بود، اما امسال به مزرعه بدل شده و بر اساس تخمین‌ها ۵۷ تن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری به دست می‌آید.
به اساس تفاهمی که پیش از این میان آمریت تصدی تخم‌های اصلاح‌شده و آمریت امور زراعتی ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت بغلان صورت گرفته بود موازی ۶۶ جریب زمین فارم تحقیقاتی پوزه ایشان دوباره احیا گردیده و در آن گندم اصلاح‌شده بذری کشت گردیده بود.
عبدالقهار ستاری آمر امور زراعتی ریاست زراعت ولایت بغلان می‌گوید: «۶۶ جریب زمین متذکره که از سال‌های متمادی مورد استفاده قرار نگرفته بود و به بنجروخار بدل شده بود، خوشبختانه به اساس تلاش‌های آمریت امور زراعتی و تفاهم بین آمریت تصدی تخم‌های بذری و آمریت امور زراعتی این اداره، دوباره احیا گردید و به زمین قابل زرع بدل شد.»
او گفت، «از این زمین تخمیناً ۵۷ تن گندم اصلاح‌شده برای کشت به دست خواهد آمد که این خود یک دست آورد بزرگ است و به عواید دولت افزود خواهد شد.»

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۰:۲۶
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای ده‌ها مالدار در ارغستان کندهار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری تخنیکی کمیته هالندی، برای ۳۶ تن از مالداران در ولسوالی ارغستان مواد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۰:۲۴
Background image

به ۸۸ تن در دو ولسوالی تخار مرغ تخمی توزیع  می‌شود

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که پس از تکمیل دوره قرنطین، روند توزیع ۱۸۵۰ قطعه مرغ تخمی مربوط به پروژه دفتر آغاخان به زودی برای مستفیدین آغاز می‌شود.
 این مرغ‌ها که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۰:۲۲
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از فارم‌های جنگلاتی و گدام پروان

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت پروان سفر کرد و از ۱۰ فارم جنگلاتی و یک باب گدام مربوط به ریاست زراعت این ولایت بازدید نمود.
 در ترکیب این هیئت حشمت‌الله شهرانی مشاور. . .

بازگشت به خبرها