مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس برآوردهای زراعتی، از آن نزدیک به سه هزار و سی تن محصول به دست خواهد آمد.
به گفته انجنیر عتیق‌الله، مدیر زراعتی و امر فارم سوم، در ۷۰ جریب زمین که مستقیماً توسط شرکت زراعتی کشت شده، انتظار می‌رود حدود ۳۰ تن محصول برداشت شود. در همین حال، کشاورزان مستأجر بر باقی حدود ۴۰۰۰ جریب زمین کشت کرده‌اند که از این بخش نیز نزدیک به سه هزار تن محصول به دست خواهد آمد.
جوار به دلیل ارزش غذایی بالا یک محصول زراعتی مهم محسوب می‌شود که هم برای مصرف داخلی اهمیت ویژه دارد و هم از نظر اقتصادی برای بازار ارزش قابل توجهی دارد. این غله همچنین برای تغذیه حیوانات اهمیت زیادی دارد و در بخش زراعت از ارزش بالایی برخوردار است.
طبق برنامه، برای سال ۱۴۰۴ شرکت زراعتی وادی ننگرهار در ۱۵۰۰ جریب زمین خود با توجه به امکانات و هزینه‌هایش، گندم نیز کشت خواهد کرد.
مسوولان شرکت می‌گویند که از طریق این پروژه، تولیدات زراعتی منطقه افزایش یافته و نقش مهمی در توسعه اقتصادی خواهد داشت. آنان افزودند که افزایش این محصولات باعث بالا رفتن درآمد کشاورزان و تنوع محصولات زراعتی خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها