مسلخ معیاری هرات به زودی تکمیل می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۵ - ۸:۵۹
مسلخ معیاری هرات به زودی تکمیل می‌شود

۴ عقرب ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت هرات از پیش‌رفت ۹۸ درصدی کار ساخت مسلخ معیاری این ولایت خبر می‌دهند و می‌گویند که به زودی این مسلخ آماده بهره‌برداری می‌گردد.
این مسلخ که با معیارهای جهانی و با هزینه‌ی پنج میلیون دالر ساخته می‌شود و در یک زمان، ظرفیت ذبح و پروسس ۱۰۰ گاو و ۵۰۰ گوسفند را خواهد داشت.
کار ساخت این مسلخ، روی ۱۰ جریب زمین از بودجه انکشافی وزارت زراعت در سال ۲۰۱۱ آغاز گردیده بود که در یک بازه‌ی زمانی متوقف ماند، اما در جریان دو- سه سال اخیر، دوباره و با جدیت آغاز شد. اکنون این مسلخ در حال تکمیل شدن است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست استملاک و اسکان مجدد ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۳
Background image

توزیع تجهیزات زنبورداری در ولسوالی چهاردره ولایت کندز

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر داکار، تجهیزات ضروری زنبورداری را به شماری از زنبورداران ولسوالی چهاردره این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ارائه گزارش فعالیت‌های ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان به معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی نشست‌های جداگانه، پلان‌ها و گزارش فعالیت‌های سال ۱۴۰۴ را به مولوی نورالدین‌عمیر. . .

بازگشت به خبرها