رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین مسئول ساحوی این نهاد در زون شمال و هیأت همراه‌شان دیدار کرد.
در این دیدار، پیرامون تغییر اقلیم، خشک‌سالی، وضعیت زراعت و مالداری و چگونگی افزایش کمک‌های زراعتی به دهقانان ولایت سمنگان گفت‌وگو شد.
رئیس زراعت سمنگان وضعیت زراعت و مالداری در سال جاری را قناعت‌بخش توصیف کرده و گفت که دهقانان و مالداران این ولایت در سال‌های گذشته به دلیل خشک‌سالی و تغییرات اقلیمی با مشکلات جدی روبه‌رو بوده‌اند.
وی از مسئولان یوناما خواست تا در بخش‌های زراعت و مالداری، حمایت و همکاری بیشتری با دهقانان و مالداران این ولایت داشته باشند.
همچنین رئیس زراعت سمنگان با استقبال از برنامه‌های نهادهای بین‌المللی، بر گسترش همکاری‌های مؤثر در بخش زراعت، مالداری و حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر تأکید کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها