تجلیل از روز مزرعه در کابل

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۹:۵۶
کابل کې د کروندې ورځ ولمانځل شوه

 

۷ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست عمومی تحقیقات زراعت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روز مزرعه را در فارم تحقیقاتی بینی‌حصار شهر کابل گرامی داشت.
در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، تحقیقات را بخش بنیادی در سکتور زراعت خوانده و تأکید کرد که رهبری وزارت برای رشد تحقیقات، ترویج و مالداری تلاش می‌نماید تا کشور در بخش محصولات زراعتی به خودکفایی برسد.
در ادامه، مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی تحقیقات زراعت، بر اهمیت تحقیقات از نگاه دین اسلام تأکید کرده گفت که ریاست تحقیقات در خدمت دهقانان قرار دارد و پیشرفت کشورها در سطح جهان از مسیر تحقیقات صورت گرفته است. وی افزود که با استفاده از یافته‌های تحقیقی، اقتصاد کشورها سریع‌تر رشد می‌کند.
همچنان، دوکتور محمد رفیع باوری، رئیس تحقیقات توافقی و تطبیقی وزارت زراعت، با ارائه معلومات در مورد فعالیت‌های این ریاست گفت که تحقیقات در سکتور زراعت اهمیت بالایی دارد و نیاز است تکنالوژی‌ها و روش‌های نوین زراعتی ترویج گردد. به گفته او، این ریاست در سال جاری تخم اصلاح‌شده را در چهار ولایت جدید معرفی کرده، ۱۰۹ آزمایش تحقیقی را انجام داده و برای تولید ۱۵۰ متریک تُن تخم اصلاح‌شده گندم برنامه‌ریزی کرده است.
در همین حال، پوهنمل صفی‌الله جوهری، رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل، استفاده از کودهای عضوی را در رشد سالم محصولات زراعتی مؤثر دانسته و زراعت را ستون فقرات اقتصاد افغانستان عنوان نمود.
روز مزرعه، همه‌ساله در هفتم جوزا برابر با ۲۸ می، از سوی وزارت زراعت و ریاست‌های زراعت ولایات به‌منظور معرفی دستاوردهای تحقیقی و ترویجی در بخش زراعت گرامی داشته می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۵۰
Background image

توزیع مرغ و دانه مرغی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند هرات

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات به همکاری دفتر تیکا، برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند مرغ، دانه مرغی و قفس توزیع کرد.
بر اساس این برنامه، به هر خانواده ۱۵. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۴۸
Background image

نظارت از ۶۰ قطعه نمایشی سویابین در ولایت کاپیسا

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به همکاری موسسه بین‌المللی تغذیه و تحصیل از ۶۰ قطعه نمایشی سویابین در ولسوالی‌های محمودراقی، حصه اول کوهستان و حصه دوم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۴۷
Background image

تدویر کورس آموزشی یک‌روزه برای کارمندان ریاست زراعت پروان

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان یک کورس آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تشخیص امراض، شناسایی و حل مشکلات نباتات» را توسط مدیریت عمومی حفظ نباتات و قرنطین و آمریت. . .

بازگشت به خبرها