آغاز کارزار بررسی و تفتیش ادویه‌فروشی‌های نباتی در ولسوالی‌های فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۰:۲۴
آغاز کارزار بررسی و تفتیش ادویه‌فروشی‌های نباتی در ولسوالی‌های فاریاب

مدیریت عمومی حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب کارزار بررسی و تفتیش ادویه‌فروشی‌های نباتی را در سطح ولسوالی‌های این ولایت آغاز کرد.
این روند با همکاری تیمی متشکل از نمایندگان قوماندانی امنیه، استخبارات و شاروالی اجرا شده و در نخستین مرحله، ده‌ها قلم ادویه تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت به ارزش هزارها افغانی از دوکان‌های ولسوالی گرزیوان جمع‌آوری و ضبط شد.
به فروشندگان کودهای کیمیاوی و داروخانه‌های ادویه نباتی در این ولسوالی هشدار داده شده است که بدون اخذ جواز از نهادهای مربوطه، اجازه فعالیت ندارند و در صورت تخلف، با آنان برخورد جدی و قانونی صورت خواهد گرفت.
مسئولان تأکید کرده‌اند که این کارزار در تمام ولسوالی‌های فاریاب ادامه خواهد یافت تا از عرضه محصولات بی‌کیفیت و غیرقانونی جلوگیری شود و نظم در بازار ادویه‌های نباتی تأمین گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۳
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان در ولسوالی چاه‌آب تخار

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان واجد شرایط در پنج قریه ولسوالی چاه آب ولایت تخار  آغاز کرد. هدف این برنامه، افزایش حاصل‌دهی زمین‌های زراعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۰
Background image

برگزاری برنامه آگاهی‌دهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی در ولایت بلخ

۲۰ عقرب  ۱۴۰۴ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه‌ای را تحت عنوان «آگاهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی» برای دهقانان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۳:۵۹
Background image

نظارت از پروژه احیا و احداث قوریه در ولایت کاپيسا

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا، از روند کار پروژه احیا و حفاظت جنگلات پسته و چهارمغز و همچنان بخش احیا، حفاظت و احداث قوریه در این. . .

بازگشت به خبرها