نظارت از پروژه احیا و احداث قوریه در ولایت کاپيسا

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۳:۵۹
نظارت از پروژه احیا و احداث قوریه در ولایت کاپيسا

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا، از روند کار پروژه احیا و حفاظت جنگلات پسته و چهارمغز و همچنان بخش احیا، حفاظت و احداث قوریه در این ولایت بازدید کرد.
در جریان این بازدید، رئیس زراعت و هیئت همراهش از مراحل تخنیکی پروژه، از جمله خیشاوه و کتمن کاری، آماده‌سازی و پلات‌بندی زمین برای انتقال (۱۰ هزار) نوجست در فارم جنگلات شوخی، دیدن و ارزیابی به عمل آوردند.
این پروژه با هدف احیا و احداث قوریه به منظور تولید نهال، تقویت سرسبزی، بهبود اقتصاد جوامع محلی و تأمین نیازمندی‌های امارت اسلامی و مردم ولایت کاپيسا راه‌اندازی شده است.
بر اساس معلومات ریاست زراعت، در اجرای این پروژه ۸۰ تن به‌صورت مستقیم و ۴۰۰ تن دیگر به‌طور غیرمستقیم بهره‌مند می‌شوند. همچنان پیش‌بینی می‌گردد که در سه تا پنج سال آینده، بیش از ۴۰ هزار اصله نهال مختلف‌النوع در این منطقه تولید گردد.
مسؤولان تأکید کردند که تطبیق این پروژه نه‌تنها در احیای جنگلات مؤثر است، بلکه در حفاظت از خاک، تقویت منابع آب سطحی و زیرزمینی و جلوگیری از وقوع سیلاب‌ها نیز نقش مهم دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۳
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان در ولسوالی چاه‌آب تخار

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان واجد شرایط در پنج قریه ولسوالی چاه آب ولایت تخار  آغاز کرد. هدف این برنامه، افزایش حاصل‌دهی زمین‌های زراعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۰
Background image

برگزاری برنامه آگاهی‌دهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی در ولایت بلخ

۲۰ عقرب  ۱۴۰۴ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه‌ای را تحت عنوان «آگاهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی» برای دهقانان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۳:۵۹
Background image

نظارت از پروژه احیا و احداث قوریه در ولایت کاپيسا

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا، از روند کار پروژه احیا و حفاظت جنگلات پسته و چهارمغز و همچنان بخش احیا، حفاظت و احداث قوریه در این. . .

بازگشت به خبرها