به هفت هزار دهقان در دایکندی تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیایی توزیع می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۸/۱۴ - ۹:۴۱
 به هفت هزار دهقان در دایکندی تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیایی توزیع می‌شود

۱۳ عقرب ۱۳۹۸
موسسه‌ی آکسفام گفته است که در هم‌آهنگی با وزارت زراعت، به هفت هزار دهقان در ولایت دایکندی تخم اصلاح شده و کود کیمیایی توزیع می‌کند.
آقای جولان همدم‌اوف معاون موسسه آکسفام در افغانستان در دیدار با سید عبدالواحد فیروزی رییس زراعت دایکندی از کمک ۳۵۰ تن گندم اصلاح‌شده، ۳۵۰ تن کود سیاه و ۳۵۰ تن کود سفید به دهقانان ولایت دایکندی در خزان همین سال خبر داد.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس طراعت دایکندی گفت که این کمک‌ها از سوی وزارت زراعت، به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد "FAO" صورت گرفته و اجراکننده‌ی آن موسسه‌ی آکسفام است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۴:۴۵
Background image

جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب در وزارت زراعت برگزار شد

۱۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب امارت اسلامی افغانستان، به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات  LSD یا بیماری جلدی حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۴۰
Background image

سروی ۶ هزار دهقان برای توزیع گندم بذری اصلاح‌شده در تخار تکمیل شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، روند سروی و شناسایی ۶ هزار دهقان واجد شرایط را به‌منظور توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی در کمپاین خزانی، با. . .

بازگشت به خبرها