بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از مسلخ ریشخور کابل 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۵ - ۱۲:۴۰
بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از مسلخ ریشخور کابل 

۵ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند«حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری سه سلسله بازدید از دفاتر و تاسیسات وزارت زراعت از مسلخ ریشخور ولایت کابل بازدید نموده و بر آغاز فعالیت این مسلخ تاکید کرد.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» در جریان بازدید از این مسلخ ریشخور تاکید بر آغاز فعالیت مسلخ یاد شده کرد و افزود" فعالیت در این مسلخ باید آغاز گردد و گوشت صحی به مردم عرضه شود و از کشتن خودسرانه در شهر جلوگیری صورت گیرد تا جلو متضرر شدن باشنده گان کابل به دلیل خوردن گوشت غیر صحی گرفته شود"
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» پیشنهادات، مشکلات و چالش‌های مسوولان مسلخ ریشخور را استماع  نموده و بر حل آن تاکید نمود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها