جلسه به‌منظور ساخت طرح تثیبیت و تصفیه اراضی افغانستان دایر گردید

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۹ - ۹:۲۷
جلسه به‌منظور ساخت طرح تثیبیت و تصفیه اراضی افغانستان دایر گردید

جلسه‌ای براساس حکم عالیقدر امیراالمومنین حفظه الله مبنی بر تثبیت و تصفیه اراضی افغانستان صورت کلی جهت ساخت طرح تثبیت و تصفیه اراضی افغانستان با سرپرستی  مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت و با اشتراک رییسان این اداره درریاست اراضی وزارت زارعت دایر گردید.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این باره گفت:« ما در اراضی افغانستان به مشکلات حقوقی رویر هستیم، تنها سی درصد اراضی افغانستان تثبیت و تصفیه شده است، اصلاحات در اراضی افغانستان نیاز است که با استفاده از کدستر و تکنالوژی جدید دوباره به صورت کلی تثبیت و تصفیه شود».
در همین حال مولوی محمود مظلوم رییس اراضی گفت:« تثبیت و اصلاحات در اراضی افغانستان خواست وزارت زراعت بوده که با تطبیق آن تمام مشکلات اراضی کشور حل می‌گردد، به همکاری و هماهنگی همدیگر این را انجام می‌دهیم.»
 قرار است به اساس حکم عالیقدر امیراالمومنین حفظه الله، طرح ساخته شود که منابع مالی و بشری آن بررسی گردیده و  اصلاحات در اراضی افغانستان بوجود آید و استفاده موثر و مثمر از زمین ها صورت گیرد هم‌چنان با استفاده از معلومات گذشته و تکنالوژی جدید، سروی کدستری و تصفیه طرح، سروی، تثبیت و تصفیه گردد.
اراضی افغانستان پیش از این در زمان سردار محمد داوودخان که نزدیک به 30 درصد اراضی را نشان می‌دهد تثبیت و تصفیه شده بود، امارت اسلامی افغانستان در نظر دارد آن را به صورت کامل تثبیت و تصفیه گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها