۵۴ هزار و ۱۵۰ تُن گندم کمکی هندوستان در سیلو‌های کشور ذخیره شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۸ - ۱۶:۳۵
د هندوستان ۵۴زره او ۱۵۰ ټنه مرسته شوي غنم د هېواد په سیلوګانو کې زېرمه شوه


۲۸ عقرب ۱۳۹۹
مسوولان در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که ۵۴ هزار و ۱۵۰ متریک تن گندم کمکی هندوستان در سیلوهای کشور ذخیره گردیده است.
محمد عمر«عمر» رییس مصونیت غذایی و ذخایر استراتژیک غله‌جات وزارت زراعت می‌گوید، ۵۴ هزار و ۱۵۰.۱۸ متریک تُن گندم کمکی هندوستان انتقال و در سیلو‌های مرکزی و ولایات کشور ذخیره گردیده است.
سال قبل هندوستان ۷۵ هزار متریک تن گندم به افغانستان تعهد کرده بود که روند انتقال آن جریان دارد. تا این دم، بیش از ۵۴ هزار متریک تُن از این گندم در سیلوهای کابل، بلخ، بغلان، هرات و قندهار ذخیره شده است.
این در حالی است که ذخایر استراتژیک کشور در ۲۱ ولایت، شامل سیلو‌ها و گدام‌های استراتژیک، ظرفیت نگهداری و ذخیره‌سازی ۲۵۶ هزار متریک تُن گندم را دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها