گفت‌وگوی وزیر زراعت با سرپرست وزارت مالیه در مورد پروژه‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت

naim.rezai
شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۶ - ۱۶:۲۹
گفت‌وگوی وزیر زراعت با سرپرست وزارت مالیه در مورد پروژه‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت

۱۶ اسد ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و محمدخالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه، در مورد پروژه‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت بحث و گفت‌وگو کردند.
در این جلسه روی خشک‌سالی در سال جاری و برنامه‌های حکومت برای مقابله با پیامدهای آن بحث و تبادل نظر شد.
محمدخالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه، با اشاره به محدودیت امکانات و بودجه، از آماده‌گی وزارت مالیه برای تمویل و افزایش بودجه پروژه‌های اضطراری وزارت زراعت، از جمله پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی (EATS) سخن گفت. وی هم‌چنان گفت که مشکلات سایر پروژه‌های اضطراری در بخش زراعت و مالداری، از طریق کمیته تخنیکی حل شود و باقی پروژه‌های اختیاری که مطابق فیصله کابینه جمهوری اسلامی افغانستان تنقیص شده است، تنقیص شده محسوب می‌شود.
سرپرست وزارت مالیه علاوه کرد که وزارت زراعت می‌تواند هزینه پروژه‌های دارای اولویت خود را از طریق بودجه غیراختیاری تأمین کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

بازدید رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همراه با هیأت همراه از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان بازدید به‌عمل آورد.

حاجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۷
Background image

تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ولایت ننگرهار، به عنوان رئیس زراعت ولایت نورستان و مولوی عبد الستار محمد به عنوان رئیس جدید زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۰:۵۳
Background image

احداث ۵۵ باب گلخانه در ولایت تخار به منظور تقویت زراعت و امنیت غذایی

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با هماهنگی و همکاری مالی دفتر میشن‌است، پروژه احداث ۵۵ باب گلخانه (گرین‌هاوس) را در چهار ولسوالی این ولایت با موفقیت به انجام. . .

بازگشت به خبرها