گزارش دهی مسوولان صندوق انکشاف زراعت به  وزیر زراعت 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ - ۱۴:۵۰
گزارش دهی مسوولان صندوق انکشاف زراعت به  وزیر زراعت 

۲۹ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
مسوولان صندوق انکشاف  زراعت گزارش کارکردها و دستاوردها و پلان اراییه خدمات مالی اسلامی برای سال آینده از سوی نهاد متذکره را به مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری اراییه کردند.
انجنیر عبدالغفار غفاری رئیس صندوق انکشاف زراعتی طی جلسه‌ای گزارش مختصر از چگونگی اجراات کاری صندوق انکشاف زراعت را در سال گذشته با وزیر زراعت شریک ساخته و همین گونه پلان نهاد متذکره را برای ارایه خدمات مالی اسلامی برای دهقانان، مالداران و متشبثین سکتور خصوصی در سال آینده نیز بیان کرده و خواستار هدایت وزیر زراعت جهت بهبود آن شد.
در همین حال مولوی عطاءالله عمری صندوق انکشاف زراعت را در فراهم سازی خدمات مالی و اسلامی برای دهقانان و مالداران کشور مهم عنوان کرده و به مسوولان آن هدایت داد تا تمام تلاش خود را به خرچ دهند تا خدمات مالی اسلامی موثر و  قناعت بخش برای دهقان، مالداران و متشبثین سکتور خصوصی فراهم نمایند که  به این ترتیب زمینه رشد و انکشاف زراعت کشور فراهم گردد.
صندوق وجهی انکشاف زراعتی یک نهاد دولتی مالی غیر بانکی بوده که تحت رهبری وزارت زراعت، آبیاری و آبیاری فعالیت می‌نماید.
 تمویل مالی اسلامی دهاقین و متشبثین زراعتی در جهت رشد و بهبود زراعت افغانستان از وظایف عمدۀ این صندوق به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها