کانال‌های آبیاری در شمال: تنظیم آب در مزرعه در پنج ولایت شمالی چی کرده است؟

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۶ - ۱۵:۳۸

کانال‌های آبیاری در شمال:
تنظیم آب در مزرعه در پنج ولایت شمالی چی کرده است؟
۲۵ جوزای ۱۳۹۸

نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه‌ی سفرش به ولایت بلخ، کانال سرورخان و حکم‌ران ولسوالی نهرشاهی بلخ را افتتاح کرد.
بر اساس آمارها، وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی تنظیم آب در مزرعه، از سال ۲۰۱۱ بدین‌سو تنها در پنج ولایت شمالی کشور، ۴۸ شبکه‌ی آبیاری اعمار کرده است که نزدیک به ۲۰ هزار تن از این پروژه‌ها بهره‌مند شده‌اند.
باید گفت که پروژه‌ی تنظیم آب در مزرعه‌ی وزارت زراعت، در ایجاد انجمن‌های آبیاری، هموارکاری زمین، آموزش دهقانان، آبیاری قطره‌ای و توزیع ماشین‌آلات زراعتی نیز فعالیت می‌کند.
وزارت زراعت از طریق این پروژه، حدود نُه سال است که شبکه‌های آبیاری را در ولایت‌های شمال کشور می‌سازد. بلخ، سمنگان، فاریاب، بغلان و سرپل، ولایت‌هایی‌اند که در آن‌ها، شبکه‌های آبیاری ساخته شده است و کار بعضی دیگر از این شبکه‌ها، در این ولایت‌ها جریان دارد.

کانال سرورخان و حکم‌ران به طول ۲.۲۶ کیلومتر ساخته شده است. در ساخت این کانال، بیش‌تر از ۷.۴ میلیون افغانی هزینه شده است. از این کانال ۸۰۰ جریب زراعتی زمین آبیاری شده و ۶۴۰ خانواده از مزیت‌های آن بهره‌مند گردیده‌اند.

 

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۴۲
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون سفیر ایران در افغانستان

۲۹ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با غلام‌رضا نجاری، معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان در دفتر کارش دیدار کرد.
در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه اکشن‌اید

۲۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با هیئت رهبری موسسه اکشن‌اید دیدار کرد.
در این دیدار، کریستوفر ویلیام کیندر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۰:۵۰
Background image

آغاز پیوند ۱۵ هزار اصله نهال میوه در فارم انستیتیوت تحقیقاتی میوه‌جات کوکچه – بدخشان

۲۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان اعلام کرد که در چارچوب پلان ریاست عمومی انستیتیوت تحقیقات زراعتی، کار پیوند بالای ۱۵ هزار اصله نهال میوه در فارم انستیتیوت تحقیقاتی. . .

بازگشت به خبرها