کار ساخت ۸۱ جریب باغ متراکم در ولایت خوست آغاز شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۳:۲۷
کار ساخت ۸۱ جریب باغ متراکم در ولایت خوست آغاز شد

۶حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری (HVCDSP) ساخت۸۱ جریب باغ متراکم میوه‌های مختلف را در ولایت خوست آغاز کرد.
این باغ‌ها که شامل درختان میوه‌های لیمو، نارنج، مالته، آلو و ناک است، به هزینه مجموعی چهار میلیون و ۲۱۹ هزار و ۴۶۰ افغانی به کمک بانک انکشاف آسیایی (ADB) در مرکز و ولسوالی‌های گربز، تنی، مندوزی ولایت خوست ساخته می‌شود.
این باغ‌ها برای ۴۵ تن از باغداران واجد شرایط ایجاد می‌شود.
در کنار آغاز ساخت این باغ‌ها، به هزینه دو میلیون و ۱۲۳هزار و ۹۱افغانی کود کیمیایی و بسته‌های زراعتی برای این باغداران توزیع شد.
این بسته‌ها شامل قیچی کلان شاخه‌بُری، قیچی کوچک شاخه‌بُری، اره، زینه، یک بوجی کود سیاه و یک بسته لباس محافظتی است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

BACK TO NEWS