پلنگ برفی که در ولسوالی زیباک ولایت بدخشان ۳۰ راس مواشی را از بین برد بود در قید آورده شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۴ - ۱۲:۱۹
پلنگ برفی که در ولسوالی زیباک ولایت بدخشان ۳۰ راس مواشی را از بین برد بود در قید آورده شد

۱۴ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
یک قلاده پلنگ برفی کمیاب در ولسوالی زیباک ولایت بدخشان با حمله بر یک محل نگهداری مواشی ۳۰ راس بز و گوسفند را از بین برده بود به منظور حفظ و مراقبت در قید آورده شد .
به اساس گزارش مدیر خدمات زراعتی، شب گذشته بر اثر حمله یک قلاده پلنک برفی بالای قوتن (محل نگهداری مواشی) یکی از باشندگان مرکز ولسوالی زیباک به تعداد ۳۰ راس بز و گوسفند تلف گردیده است.
این پلنک برفی نادر توسط مسؤلان امارتی زیباک به منظور حفظ و مراقبت از آن در قید آورده شده و در جای مصئون نگهداری می شود و در فرصت مناسب دو باره آزاد خواهد شد. 
 محل زیست پلنک بر فی در ولسوالی‌های زیباک و واخان  بدخشان که مرز مشترک با کشورهای پاکستان، چین و تا جکستان دارد می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها