نظارت از روند سروی و انتخاب مستفیدین برنامه کمک‌های اضطراری معیشتی در مرکز بامیان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۱:۳۱

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان تخنیکی آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان از روند سروی و انتخاب مستفیدین برنامه کمک‌های اضطراری معیشتی در ساحات مرکز بامیان نظارت به‌عمل آوردند. این برنامه با هدف حفظ امنیت غذایی و تقویت تولید مواد غذایی محلی برای خانواده‌های روستایی آسیب‌پذیر تطبیق می‌گردد.
نظارت یادشده در قریه‌های دوست‌بیک فولادی، شیوه‌قد فولادی و نعل‌شیره شهیدان انجام شد و جلسات محلی به‌منظور شفافیت در انتخاب مستفیدین برگزار گردید. در این جلسات، نمایندگان قریه‌ها حضور داشته و روند انتخاب مطابق معیارهای تعیین‌شده پیش برده شد.
بر اساس این برنامه، برای مستفیدین منتخب بسته‌های حمایوی شامل کودهای کیمیاوی در نظر گرفته شده است تا از بهبود معیشت خانواده‌ها و افزایش تولیدات زراعتی در سطح محلی حمایت گردد. این پروژه توسط موسسه اکشن‌اید تطبیق و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد عملی می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با مقامات کشور ازبکستان 

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالرحمنوف شخرتک والی ولایت اندیجان ازبکستان، اویبک عثمانوف سفیر ازبکستان در کابل و شماری از تاجران آن کشور دیدار و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع کمک‌های غذایی برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه ولایت جوزجان

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری مؤسسه «دبلیو اچ اچ» برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه مواد غذایی تازه توزیع نمود.
بر اساس معلومات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری
وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
با نهایت تأسف و تأثر، خبر. . .

بازگشت به خبرها