ملاقات وزیر زراعت با نماینده UNODC برای افغانستان

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۰ - ۱۵:۱
ملاقات وزیر زراعت با نماینده UNODC برای افغانستان

۲۰ سرطان ۱۴۰۰
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با سیسر گویدس، نماینده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) برای افغانستان، در مورد همکاری این دفتر با سکتور زراعت دیدار کرد.
آقای گویدس در این دیدار گفت که یو‌ان‌او‌دی‌سی در بخش تسهیل دسترسی مردم به مارکیت‌های بین‌المللی و ترانزیت در افغانستان کار می‌کند. او هم‌چنان علاوه کرد که این مؤسسه در مأموریت خویش سه هدفِ تطبیق قانون، عدالت جزایی و توسعه بدیل را دنبال می‌کند.
داکتر انوارالحق احدی،‌ وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، ضمن ابراز تشکر از همکاری‌های دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد، خواستار همکاری دوام‌دار این نهاد شد.
آقای گویدس در مورد فعالیت‌های دوام‌دار یو‌ان‌او‌دی‌سی در افغانستان، اطمینان داد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها