سفر رئیس زراعت لغمان به ولسوالی‌های الیشنګ و دولت شاه برای حل اختلافات جنگل‌های پسته

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۸:۴۶
سفر رئیس زراعت لغمان به ولسوالی‌های الیشنګ و دولت شاه برای حل اختلافات جنگل‌های پسته

مولوی عبدالستار محمد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با همراهی هیئت مشترک ولایتی به ولسوالی‌های الیشنګ و دولت شاه سفر کرد تا به منظور حل اختلافات مربوط به حاصل جنگل‌های پسته با مسئولین ذی‌ربط گفت‌وگو نماید.
در این هیئت مشترک، نمایندگان فرماندهی امنیه، مقام ولایت، شورای علمای دینی، اداره امر بالمعروف و نهی از منکر، همچنین فرمانده قطعه سبز و آمر منابع طبیعی مولوی گل رسول زبیر حضور داشتند.
در جریان این سفرها با ولسوالان یادشده درباره حل اختلافات حاصل جنگل‌های پسته که هر سال سبب منازعه میان قوم‌ها می‌شود، گفتگو صورت گرفت.
رئیس زراعت لغمان از ولسوالان خواست تا در زمینه حل اختلافات حاصل جنگل‌ها، جمع‌آوری ۱۰ درصد محصول پسته و جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگل‌ها همکاری کامل داشته باشند. هر دو ولسوال تعهد خود را به ارائه همکاری‌های لازم ابراز کردند.
در هر دو نشست تصمیم گرفته شد که در سطح ولسوالی‌ها کمیته‌های ویژه‌ای تشکیل گردد. این کمیته‌ها به ارزیابی کوه‌ها خواهند پرداخت، محصول را جمع‌آوری می‌کنند، از طریق داوطلبی به فروش می‌رسانند و گزارش آن را با هیئت مشترک در میان خواهند گذاشت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها