زارت زراعت از کارکردها و برنامه‌هایش به دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل معلومات داد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۸ - ۱۳:۵۸
زارت زراعت از کارکردها و برنامه‌هایش به  دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل معلومات داد

۱۷عقرب ۱۳۹۹
به ادامه‌ی ارایه معلومات از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به نهاد‌های عامه و اکادمیک، مسوولان ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، به دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل در باره منابع طبیعی از قبیل جنگلات، علفچرها، ساحات حفاظت شده، نباتات طبی و پارک‌های ملی معلومات دادند.
محمد رفیع قاضی‌زاده رییس عمومی منابع طبیعی وزارت، در این برنامه در مورد فعالیت‌ها، دست‌آوردها، برنامه‌ها، کارکردهای وزارت و ارزش منابع طبیعی به دانشجویان معلومات لازم را ارایه کرد.
آقای قاضی‌زاده گفت: «سال گذشته تنها از درک فروش نباتات طبی از قبیل هنگ صد میلیون دالر افغانستان به‌دست آورده است. کشور ما دارای منابع سرشار طبیعی چون جنگلات، علفچر، حیوانات کم‌یافت و منابع دست‌نخورده است، ارزش این سرمایه به میلیارد‌ها دالر می‌رسد.»
در این برنامه حدود صد تن از دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل حضور داشتند و پرسش‌هایی نیز مطرح کردند و رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به این پرسش‌ها پاسخ داد.
وزارت زراعت از چندی قبل برنامه‌ای به منظور ارایه معلومات و در جریان قراردادن مردم و نهادهای مختلف در باره کارکردها و برنامه‌های این وزارت راه‌اندازی کرده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها