زارت زراعت از کارکردها و برنامه‌هایش به دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل معلومات داد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۸ - ۱۳:۵۸
زارت زراعت از کارکردها و برنامه‌هایش به  دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل معلومات داد

۱۷عقرب ۱۳۹۹
به ادامه‌ی ارایه معلومات از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به نهاد‌های عامه و اکادمیک، مسوولان ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، به دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل در باره منابع طبیعی از قبیل جنگلات، علفچرها، ساحات حفاظت شده، نباتات طبی و پارک‌های ملی معلومات دادند.
محمد رفیع قاضی‌زاده رییس عمومی منابع طبیعی وزارت، در این برنامه در مورد فعالیت‌ها، دست‌آوردها، برنامه‌ها، کارکردهای وزارت و ارزش منابع طبیعی به دانشجویان معلومات لازم را ارایه کرد.
آقای قاضی‌زاده گفت: «سال گذشته تنها از درک فروش نباتات طبی از قبیل هنگ صد میلیون دالر افغانستان به‌دست آورده است. کشور ما دارای منابع سرشار طبیعی چون جنگلات، علفچر، حیوانات کم‌یافت و منابع دست‌نخورده است، ارزش این سرمایه به میلیارد‌ها دالر می‌رسد.»
در این برنامه حدود صد تن از دانشجویان دانشکده زراعت دانشگاه کابل حضور داشتند و پرسش‌هایی نیز مطرح کردند و رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به این پرسش‌ها پاسخ داد.
وزارت زراعت از چندی قبل برنامه‌ای به منظور ارایه معلومات و در جریان قراردادن مردم و نهادهای مختلف در باره کارکردها و برنامه‌های این وزارت راه‌اندازی کرده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۴:۹
Background image

در فیض‌آباد دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی ایجاد و تجهیز شد

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور توسعه زنجیره ارزش محصولات لبنی، بهبود عرضه محصولات باکیفیت و حمایت از اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها، دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی در شهر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۸:۴۸
Background image

توزیع گاوهای شیرده برای ۵۰ خانواده زلزله‌زده در کنر

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
در کنر، روند حمایت از خانواده‌های زلزله‌زده به‌منظور بازسازی زندگی و تقویت معیشت آنان در بخش مالداری ادامه دارد. در ادامه این روند، در چارچوب پروژه «بازسازی زندگی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۳:۶
Background image

دیدار رئیس زراعت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان

۱۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
شیخ مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان دیدار و درباره وضعیت کشت و تولید زعفران، فعالیت‌های اتحادیه. . .

BACK TO NEWS