دیدار هیأت اعزامی مقام وزارت زراعت  با رئیس زراعت تخار

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۹:۵۱
دیدار هیأت اعزامی مقام وزارت زراعت  با رئیس زراعت تخار

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

هیأت اعزامی مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی عبدالغفور بخاری رئیس اداری مقام وزارت، حشمت‌الله شهرانی مشاور مقام وزارت  با قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این دیدار، مفتی عبدالغفور بخاری رئیس اداری مقام وزارت، حشمت‌الله شهرانی مشاور مقام وزارت در امور سرمایه‌گذاری و سکتور خصوصی، رحیمی مشاور ریاست تدارکات، محمدرحیم میرزاد نماینده ریاست دفتر مقام وزارت و احمدشاه امرخیل نماینده ریاست منابع طبیعی حضور داشتند.

هیأت اعزامی هدف سفر خود به ولایت تخار را بررسی، تحلیل و امکان‌سنجی اقتصادی، اجتماعی و محیط‌زیستی جایدادهای خالصه این ریاست عنوان نموده و تأکید کردند که با انجام بررسی‌های تخنیکی، زمینه تطبیق پروژه‌ها و عقد قراردادها به‌گونه اصولی و از مرجع واحد فراهم گردد. آنان همچنان خواهان همکاری ریاست زراعت تخار در تهیه اسناد کاری و تخنیکی شدند.

در ادامه، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار ضمن خیرمقدم به هیأت اعزامی گفت که این ولایت با داشتن ساحات وسیع زراعتی و ظرفیت بالای تولیدی، نیازمند پلان‌گذاری دقیق در بخش پروژه‌های تحقیقاتی و مدیریت منابع طبیعی می‌باشد. وی افزود که استفاده مؤثر از فارم‌های موجود، ثبت و سَجِل دقیق زمین‌ها و فراهم‌سازی زمینه سرمایه‌گذاری برای سکتور خصوصی، می‌تواند در انتقال تکنالوژی جدید زراعتی و بلند بردن زنجیره ارزش محصولات زراعت و مالداری نقش مهمی ایفا نماید.

در پایان این دیدار، دو طرف بر تداوم همکاری‌ها، تبادل معلومات تخنیکی و هماهنگی بیشتر جهت تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و منابع طبیعی تأکید کردند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۲
Background image

افتتاح روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در بدخشان

 ۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت بدخشان، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی محمد اسماعیل غزنوی والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۵۹
Background image

تطبیق برنامه پول در برابر کار برای حمایت از دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ

۱ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

به‌منظور حمایت از دهاقین و فراهم‌سازی زمینه ایجاد باغ‌های جدید میوه‌جات، برنامه توزیع پول نقد در برابر کار در ولسوالی چمتال ولایت بلخ، با همکاری نهاد همکار و مدیریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۳۳
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز  برای جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی محمد نسیم عادل آمر تنظیم منابع طبیعی، به‌منظور جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات، حفاظت از منابع طبیعی و ارزیابی وضعیت عمومی جنگلات، با تیم همراه خود از ساحات سیپن. . .

بازگشت به خبرها