در خوست به‌منظور حمایت اقتصادی از خانواده‌های معتاد و بی‌جا شده، یک سروی گسترده انجام شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۹:۴۲
در خوست به‌منظور حمایت اقتصادی از خانواده‌های معتاد و بی‌جا شده، یک سروی گسترده انجام شد

۱۰ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت خوست، تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و با همکاری موسسه «اکشن‌اید»، به هدف حمایت اقتصادی از خانواده‌های معتاد و بی‌جا شده، یک سروی گسترده انجام شد.
در این سروی، ۲۰۸ تن مستحق شناسایی گردیدند که برای پنج برنامه مختلف اقتصادی در نظر گرفته شده‌اند.
به گفته مسئولان، در چارچوب این روند، برای برنامه باغچه‌های خانگی ۱۰۰ تن، برای برنامه پرورش مرغ ۵۰ تن، برای برنامه مالداری (پرورش بز) ۳۳ تن، برای برنامه ماشین خشک‌کن میوه و سبزی (سولری درایر) ۱۵ تن و برای برنامه کسب‌وکارهای کوچک اقتصادی ۱۰ تن انتخاب شده‌اند.
افراد مستحق یادشده تماماً کسانی هستند که قبلاً معتاد بوده یا بی‌جا شده‌اند و اکنون از مواد مخدر فاصله گرفته و می‌خواهند برای آغاز زندگی عادی گام‌های عملی بردارند.
مسئولان می‌گویند به افراد انتخاب‌شده در جریان هفته آینده، آموزش‌های اختصاصی در بخش برنامه‌های مربوطه داده خواهد شد تا از این برنامه‌ها حداکثر استفاده را نموده و به سمت خودکفایی حرکت کنند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۸:۵۰
Background image

در ولایت ننگرهار برای ده‌ها خانواده وسایل جمع‌آوری شیر توزیع شد

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گویند که به همکاری مؤسسه خیریه داکار، برای ۱۵۰ خانواده به ارزش یک میلیون و ۱۲۲ هزار افغانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولسوالی چمتال ولایت بلخ آغاز شد. این برنامه با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر جلسه‌ای تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
جلسه با تلاوت. . .

بازگشت به خبرها