اعمار فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در پنجشیر

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۰:۵۶
اعمار فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در پنجشیر

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از ایجاد یک فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در این ولایت خبر می‌دهد. این اقدام از سوی یک تن از سرمایه‌گذاران سکتور مرغداری به نام عبدالرحیم عثمانی روی‌دست گرفته شده است.
در همین حال، قاری فضل‌الله دیوبند، رییس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، در دیدار با این سرمایه‌گذار از این ابتکار استقبال کرده و اطمینان سپرده است که این اداره در هماهنگی با نهادهای همکار، آماده هرگونه همکاری و حمایت لازم می‌باشد.
ایجاد این فارم، افزون بر تقویت سکتور مرغداری و افزایش عرضه تخم در بازارها، می‌تواند زمینه اشتغال برای شماری از جوانان را نیز فراهم سازد و در رشد اقتصادی محلی نقش مهمی ایفا کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۲
Background image

آغاز برنامه آموزشی سه‌روزه برای کارمندان وزارت زراعت

۲۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی سه‌روزه برای ۵۰ تن از کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از سوی ریاست امور کارکنان این وزارت آغاز گردید. این برنامه تحت عنوان «مراسلات اداری و مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری غرس نهال در نورستان

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری غرس نهال سال ۱۴۰۵ هـ.ش از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان طی مراسمی در این ولایت آغاز گردید.
در این مراسم، والی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

اعمار فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در پنجشیر

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از ایجاد یک فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در این ولایت خبر می‌دهد. این اقدام از سوی یک تن از سرمایه‌گذاران سکتور. . .

بازگشت به خبرها