بازدید رییس زراعت پنجشیر از ولسوالی آبشار

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۵:۳۱
قاری فضل‌الله دیوبند رییس زراعت ولایت پنجشیر، طی سفری رسمی به ولسوالی آبشار، از فعالیت‌ها و کارکردهای مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرد. در این سفر، شماری از آمرین و مدیران ریاست زراعت نیز او را همراهی کردند.


۲۰ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رییس زراعت ولایت پنجشیر، طی سفری رسمی به ولسوالی آبشار، از فعالیت‌ها و کارکردهای مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرد. در این سفر، شماری از آمرین و مدیران ریاست زراعت نیز او را همراهی کردند.
در جریان این بازدید، رییس زراعت پنجشیر روند اجراآت و فعالیت‌های زراعتی را از نزدیک بررسی کرده و تلاش‌های کارمندان محلی را ارزیابی نمود. همچنین، وی با جمعی از دهاقین ولسوالی آبشار دیدار و گفتگو کرد و مشکلات و نیازمندی‌های آنان را شنید.
قاری فضل‌الله دیوبند پس از استماع خواسته‌های دهاقین، بر تلاش همه‌جانبه ریاست زراعت برای رفع مشکلات آنان و فراهم‌سازی زمینه‌های بهتر جهت رشد تولیدات زراعتی تأکید کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

در ولسوالی شولگره ولایت بلخ، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی میان ده‌ها دهقان توزیع شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به گفته ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سطح ولسوالی شولگره و به همکاری موسسه «اکتیِد»، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ دهقان در ولایت لوگر آغاز شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج زراعت معیاری در ولایت لوگر، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ تن از دهاقین. . .

بازگشت به خبرها