اشتراک وزیر زراعت در اجلاس سیستم‌های غذایی سازمان ملل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۴ - ۱۶:۳
اشتراک وزیر زراعت در اجلاس سیستم‌های غذایی سازمان ملل

۴ اسد ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به نماینده‌گی از افغانستان در اجلاس سیستم‌های غذایی سازمان ملل (UNFSS) که به‌صورت مجازی برگزار شده بود، اشتراک و صحبت کرد.
در این اجلاس به شمول افغانستان، ۱۱۱ کشور اشتراک داشتند.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، در این اجلاس با اشاره به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل ۱، ۲ و ۱۲ برای رفع معضل گرسنه‌گی، گفت که برای ریشه‌کن کردن این معضل تا سال ۲۰۳۰، به تلاش‌های جدی نیاز است.
آقای احدی هم‌چنان گفت که در حال حاضر میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به‌طور فزاینده در معرض کمبود مواد غذایی قرار دارند و افغان‌ها در خط مقدم عدم مصونیت غذایی هستند. وی تأمین غذای متعادل و پایدار برای شهروندان افغانستان را از اولویت‌های دولت افغانستان عنوان کرد.
وزیر زراعت گفت که امکان افزایش فقر و عدم مصونیت غذایی در افغانستان به دلیل جنگ و خشک‌سالی وجود دارد و از این رو، او با توجه به زراعتی بودن کشور، بر تأمین صلح برای رشد زراعت و تأمین غذا تأکید کرد.
از سوی دیگر آقای احدی گفت که وزارت زراعت در حال نوسازی زراعت است که به کاهش فقر در مناطق دوردست کمک می‌کند. او در این مورد به توزیع تخم‌های اصلاح شده و ترویج شیوه‌های جدید باغداری اشاره کرد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، گفت که افغانستان برای اطمینان از مصونیت غذایی، اداره مستقل غذا را ایجاد کرده است.
وزیر زراعت هم‌چنان گفت که افغانستان متعهد به تأمین غذای سالم و مناسب برای شهروندانش است و در زمینه استندردسازی غذا، خواستار همکاری جامعه جهانی شد. وی از سازمان ملل، مؤسسات آن، سایر شرکای توسعه‌ای، مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاهی و اتحادیه‌های جهانی نیز خواست که به پشتی‌بانی تخنیکی و مالی خود از افغانستان ادامه دهند تا چشم‌انداز ۱۰ سال آینده ترسیم و غذای استندرد تأمین شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

بازدید و نظارت از شماری از  پروژه‌های آبیاری  در بخش زراعت در ولایت بدخشان 

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست  زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، روند بازدید و نظارت از پروژه‌های آبیاری موسسه شلتر فار لایف در این ولایت را انجام دادند. این بازدید به‌منظور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۹:۱۸
Background image

در پکتیا وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ باغدار توزیع شد

۲۰ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
از سوی مؤسسه همکار اکشن‌اید وابسته به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، در ولسوالی سیدکرم این ولایت، وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ تن از. . .

بازگشت به خبرها