از گندم‌زارهای فارم تحقیقی پوزه‌ایشان، ۵۷ تن گندم اصلاح‌شده به دست می‌آید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۷ - ۱۶:۳۰

۲۷ جوزای ۱۳۹۸
به اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، برداشت حاصلات از ۶۶ جریب زمین فارم تحقیقی پوزه‌ایشان در این ولایت آغاز شده است. این مقدار زمین پیش از این بدون زرع بود، اما امسال به مزرعه بدل شده و بر اساس تخمین‌ها ۵۷ تن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری به دست می‌آید.
به اساس تفاهمی که پیش از این میان آمریت تصدی تخم‌های اصلاح‌شده و آمریت امور زراعتی ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت بغلان صورت گرفته بود موازی ۶۶ جریب زمین فارم تحقیقاتی پوزه ایشان دوباره احیا گردیده و در آن گندم اصلاح‌شده بذری کشت گردیده بود.
عبدالقهار ستاری آمر امور زراعتی ریاست زراعت ولایت بغلان می‌گوید: «۶۶ جریب زمین متذکره که از سال‌های متمادی مورد استفاده قرار نگرفته بود و به بنجروخار بدل شده بود، خوشبختانه به اساس تلاش‌های آمریت امور زراعتی و تفاهم بین آمریت تصدی تخم‌های بذری و آمریت امور زراعتی این اداره، دوباره احیا گردید و به زمین قابل زرع بدل شد.»
او گفت، «از این زمین تخمیناً ۵۷ تن گندم اصلاح‌شده برای کشت به دست خواهد آمد که این خود یک دست آورد بزرگ است و به عواید دولت افزود خواهد شد.»

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۴۲
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون سفیر ایران در افغانستان

۲۹ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با غلام‌رضا نجاری، معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان در دفتر کارش دیدار کرد.
در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه اکشن‌اید

۲۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با هیئت رهبری موسسه اکشن‌اید دیدار کرد.
در این دیدار، کریستوفر ویلیام کیندر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۰:۵۰
Background image

آغاز پیوند ۱۵ هزار اصله نهال میوه در فارم انستیتیوت تحقیقاتی میوه‌جات کوکچه – بدخشان

۲۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان اعلام کرد که در چارچوب پلان ریاست عمومی انستیتیوت تحقیقات زراعتی، کار پیوند بالای ۱۵ هزار اصله نهال میوه در فارم انستیتیوت تحقیقاتی. . .

بازگشت به خبرها