دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان صندوق انکشاف زراعت ADF

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۷ - ۱۱:۳۴
دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان صندوق انکشاف زراعت ADF

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با مسوولان صندوق انکشاف زراعت ADF  دیدار کرده در مورد پلان و برنامه‌های شان بحث گفتگو نموده است.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار گفت:«اساس قرضه‌دهی سود جویی نباشد، در صورتی که سود در میان گذاشته شد معیار اسلامی آن از بین می‌رود.»
وی به مسوولان آن دستور داده تا قرضه‌دهی را به اساس معیارهای اسلامی بسازند و از داد ستد سودجویی به‌دهاقین جلوگیری نمایند.
 (Agriculture Development Fund) ADF صندوق انکشاف زراعت به عنوان یک نهاد غیربانکی در سال 1389با هزینه صد میلیون دالر از کمک‌های ایالات متحده امریکا با شرکای (اولین بانک قرضه‌های کوچک، اکسس افغانستان، فینکا افغانستان و شرکت طرح نو) تاسیش شد.
هدف از این صندوق دسترسی دهقانان و شرکت‌های فعال در عرصه‌ زراعت و مالداری به قرضه‌های بزرگ و کوچک، تحت رهبری وزارت زراعت می‌باشد.
صندوق انکشاف زراعت قرضه‌های در عرصه‌های مختلف از جمله تجارت‌های زراعتی، کوپراتیف‌ها و انجمن‌های زراعتی و مالداری، میانجی‌های مالی، فارم‌های مالداری، ماهی‌پروری، مرغداری، پروسس‌کنندگان و صادرکنندگان میوه‌ تازه و خشک، فابریکه‌های تولید آرد، شرکت‌های تولیدی تجهیزات زراعتی، مغازه‌ها و واردکنندگان کود کیمیایی و سایر متشبثان عرصه زراعت ارایه قرضه‌دهی می‌نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۵
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری در افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در کابل

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در منطقه خوشحال‌خان شهر کابل اشتراک کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

BACK TO NEWS