دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با معاون والی کندهار 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۱۳:۵۵
د کرنې وزارت مالي او اداري مرستیال د کندهار مرستیال والي سره وکتل

۲۴ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی سفرش به ولایت کندهار با حیات الله مبارک معاون والی کندهار دیدار کرد. 
در این دیدار دو طرف در مورد استرداد زمین‌های غصب شده امارتی، جلوگیری از غصب زمین، اجاره دهی زمین‌ها به مردم زراعت پیشه و هماهنگی کارها صحبت نمودند. 
در این دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت گفت که کندهار از ولایت های مهم زراعتی دارای زمین های فراوان و اقلیم مناسب برای زراعت، مالداری و باغداری می‌باشد، نیاز است همکاری دو جانبه برای کارها انجام شود تا سهولت به مردم شود و مردم هم تشویق و علاقه مند سرمایه گذاری و کار شوند".
معاون والی کندهار نیز تعهد به همکاری و هماهنگی داد و در سخن هایش گفت". هماهنگی می‌تواند کارها را سهل تر سازد و باعث پیشرفت شود، آماده همکاری می‌باشیم و در انسجام ادارات ذیدخل در زمین‌ها همکاری و تلاش خواهیم کرد".
در این دیدار مولوی شمس الله محمد رئیس سکتور خصوصی وزارت زراعت و مولوی محمود مظلوم رئیس زراعت کندهار نیز حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۵
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری در افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در کابل

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در منطقه خوشحال‌خان شهر کابل اشتراک کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

BACK TO NEWS