بازدید رهبری وزارت زراعت از فارم مرغداری و تولید دانه مرغ افغان معیار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۴ - ۱۲:۱۹
بازدید رهبری وزارت زراعت از فارم مرغداری و تولید دانه مرغ افغان معیار

  ۱۴ میزان ۱۴۰۰ هـ.ش
۲۹ صفر ۱۴۴۳ هـ.ش
 مولوی عبد الرحمن  راشد سرپرست  وزیر زراعت، آبیاری و مالداری ا.ا.ا، مولوی صدر اعظم و مولوی فضل الباری فضلی معینان این وزارت  از فارم مرغداری و تولید دانه افغان معیار دیدار کردند
هدف از بازدید  این فارم، بررسی وضعیت موجوده مرغداری و تقویه سکتور داخلی مرغداری می‌باشد.
هییت رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  بعد از استماع چالش‌ها و مشکلات مسولین فارم افغان معیار، وعده همکاری در بخش‌های مربوطه نموده و گفتند جهت رشد سکتور مرغداری  تلاش جدی به خرج می‌دهند.
قابل یاد آوری است که فارم‌مرغداری و تولید دانه افغان معیار  یکی از بزرگترین و معیاری ترین فارم‌های مرغداری در سطح کشور بوده که ظرفیت پرورش و نگهداری سه صد هزار قطعه مرغ تخمی را در یک وقت دارا می‌باشد.
روزانه ۲۵۰ هزار بیضه تخم مرغ تازه تولید و به بازار عرضه می‌‌نماید،  این فار به ارزش هفت میلیون دالر امریکایی به حمایت مالی صندوق انکشاف زراعت (ADF) در ساحه گلباغ کابل احداث شده و برای ۱۲۰ تن زمینه کاری را فراهم نموده است.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها