برگزاری جلسه‌ معین زراعت و مالداری با اعضای موسسه تولید‌کننده‌گان نهال

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۷/۱۳ - ۱۰:۲۱
برگزاری جلسه‌ معین زراعت و مالداری با اعضای موسسه تولید‌کننده‌گان نهال

۱۳ میزان ۱۴۰۰
مولوی صدراعظم، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با رییس و اعضای موسسه تولید‌کننده‌گان نهال (ممقا) در مقر وزارت زراعت دیدار و صحبت کرد.
در این نشست اعضای موسسه ممقا از ۲۳ ولایت حضور یافته بودند و در مورد فعالیت‌های خویش معلومات دادند. آن‌ها هم‌چنان خواستار رفع بعضی مشکلات سر راه‌شان شدند.
مولوی صدراعظم گفت: "تعهد به حمایت از شما داریم. دهقانان طبقه غریب جامعه می‌باشند، نیاز به همکاری دارند. در اداره ما رشوت، فساد، بی‌کفایتی نیست. انشاءالله شفافیت می‌آوریم و برای خدمت به همه اقشار جامعه، به‌خصوص دهقانان، آمده‌ایم، از شما هم می‌خواهیم که تولید معیاری و باکیفیت داشته باشید، کوشش کنید کارهای‌تان را روی تحقیق استوار کنید و نهال اصلاح شده تهیه کنید. هم تقاضای مردم مرفوع می‌شود و برای شما هم سودآور است."
حاجی عبدالستار مبارز، رییس ممقا، گفت: "موسسه ممقا دارای ۳۰ انجمن می‌باشد و سه سال می‌شود که افغانستان را از منظر تولید نهال به خودکفایی رسانیده‌ است. تمام کارهای این موسسه معیاری است. از رهبری نو وزارت زراعت می‌خواهیم که به رییسان ولایات نیز هدایت دهند تا همکار این موسسه باشند."
او افزود که در گذشته بعضی مشکلات در این قسمت وجود داشت و امیدوار است که رهبری کنونی وزارت زراعت در برداشتن موانعی چون فساد و سهل‌انگاری توجه کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها