مؤسسه EHH ترکیه برای افغانستان ۱۰۰ متریک‌تُن تخم اصلاح شده کمک کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۷/۳ - ۱۰:۱۷
مؤسسه EHH ترکیه برای افغانستان ۱۰۰ متریک‌تُن تخم اصلاح شده کمک کرد

٣ میزان ۱۴۰۰
مولوی عبدالرحمن راشد، سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ا.ا.ا و مولوی صدراعظم، معین این وزارت، با مسوول مؤسسه EHH ترکیه در افغانستان دیدار کردند.
در این نشست دو طرف به همکاری همه‌جانبه تعهد سپردند.
الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، سرپرست وزارت زراعت، به مسوولان مؤسسه متذکره اطمینان همکاری و تأمین امنیت کامل داده گفت: «ترکیه کشور دوست ما است و هرگونه همکاری‌ای که نیاز باشد، انجام می‌دهیم و از امنیت کامل برای پیش‌بُرد پروژه‌های این مؤسسه اطمینان می‌دهیم.»
مسوول مؤسسه EHH  ترکیه در این نشست گفت که این مؤسسه برای دهقانان افغانستان ۱۰۰ متریک‌تُن تخم اصلاح شده کمک می‌کند و در آینده نیز تلاش خواهد کرد تا همکاری‌های بیش‌تر با وزارت زراعت داشته باشد.
وی افزود که این مؤسسه برنامه‌های خوبی برای کمک به دهقانان افغانستان دارد و تصمیم دارد در آینده برای برخی از دهقانان چاه‌های برمه‌ای حفر کند تا زمینه آبیاری زمین‌های‌شان مساعد شود.
قابل یادآوری است که پیش از این همه‌ساله در فصل کشت، از سوی وزارت زراعت به دهقانان تخم‌های اصلاح شده توزیع می‌شد و امسال نیز قرار است تا یک ماه دیگر این روند ‌آغاز شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها