زردآلوی خشک کشور به قزاقستان صادر می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۸ - ۱۵:۵۴
زردآلوی خشک کشور به قزاقستان صادر می‌شود

۱۸ جوزای ۱۴۰۰
نخستین محموله زردآلوی خشک (شکرپارهکِشته) کشور، توسط صدفی لمیتد و با همکاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به قزاقستان صادر می‌شود. این محموله ۵۰ متریک تن زردآلوی خشک به ارزش ۱۵۰ هزار دالر را شامل می‌شود.
جلال‌الدین سعید، مشاور رییس جمهور در امور صادرات تولیدات داخلی، در مراسم افتتاح این روند گفت «جای افتخار است که سکتور خصوصی میوه‌جات و سبزیجات را به فرامنطقه صادر می‌کند. ما به عنوان تسهیل‌کننده صادرات کار می‌کنیم و کوشش می‌نماییم که نه تنها به قزاقستان، بلکه به ترکمنستان، تاجکستان، روسیه و سایر کشورها روند صادرات بیش‌تر شود.»
سعید بر ارزش سبزیجات و میوه‌های کشور تأکید کرد و خط آهن را برای صادرات محصولات کشور مهم پنداشت.
قاسم نوروزی، یکی  از تاجران، در این برنامه گفت «نه تنها زردآلو، بلکه کچالو، بادرنگ و سایر محصولات زراعتی صادرات داشته باشیم و ارزش میوه‌جات و سبزیجات پایدار نگهداری شود.»
امید حیدری، تاجری دیگر، گفت «صادرات افغانستان باید از دست مافیای تجارت خارج گردد و یک مرکز واحد صادرات ایجاد گردد تا میوه‌جات و سبزیجات ما [به شکل] محفوظ صادر شود.»

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با فارم‌داران و تاجران سکتور مرغداری بر افزایش تولید تخم‌مرغ، گوشت مرغ، دانه و چوچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۰
Background image

آغاز سروی ساحات مالدارنشین برای شناسایی محل‌های مناسب ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره بلخ

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

سروی ابتدایی ساحات مالدارنشین به‌منظور شناسایی محل‌های مناسب برای ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره ولایت بلخ با هماهنگی مدیریت عمومی زراعت این ولسوالی آغاز شد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت دایکندی

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی سیاه و سفید برای حمایت از دهقانان ولایت دایکندی آغاز شد. این روند در نخستین مرحله در ولسوالی پاتو آغاز شده و قرار. . .

BACK TO NEWS