جلسه‌ی رهبری وزارت درباره‌ی برخی موارد تصمیم گرفت

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۱۵:۴۲
جلسه‌ی رهبری وزارت درباره‌ی برخی موارد تصمیم گرفت

۱۶ حوت ۱۳۹۹
جلسه‌ی رهبری وزارت زراعت برگزار و در زمینه‌ی چند مورد تصمیم‌گیری کرد.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، ‌آبیاری و مالداری در این جلسه گفت که بورسیه‌های وزارت باید به اساس شایسته‌گی و ضرورت باشد و کسانی که به بورسیه‌ها می‌روند، پس از برگشت‌شان باید طبق قانون خدمات ملکی، از ظرفیت‌های‌شان در وزارت استفاده شود.
در این جلسه درخواست نهادها و سکتور خصوصی مبنی بر انتقال زمین‌های وزارت زراعت به آنان بررسی شد و رهبری فیصله کرد که زمین‌های وزارت زراعت به سکتور خصوصی قابل انتقال نیست و از این زمین‌ها فقط در بخش‌های زراعت، مالداری و منابع طبیعی استفاده می‌شود.
در این جلسه همین طور فیصله شد که همه‌ی پروژه‌ها و ریاست‌های وزارت زراعت، پلان‌های مالی‌شان را به ریاست مالی بسپارند تا تمام مراحل آن به زودی نهایی شود و کار آن‌ها آغاز گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها