شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات وزارت زراعت تقدیر شدند

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ - ۱۶:۳۶
شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات وزارت زراعت تقدیر شدند

۱۸ دلو ۱۳۹۹
شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات و ارتباط عامه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از سوی داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت با اهدای تقدیرنامه‌، ستایش شدند.
برخی از کارمندان ریاست اطلاعات و ارتباط عامه به مناسبت دریافت کلید طلایی توسط بخش اطلاعات وزارت زراعت از سوی دیده‌بان شفافیت، دریافت بلندترین امتیاز به وب‌سایت وزارت در پی ارزیابی کمیسیون دست‌رسی به اطلاعات و هم‌چنین به دنبال ایجاد خلاقیت، نوآوری و تقویت فرهنگ اطلاع‌رسانی در وزارت  زراعت، توسط وزیر زراعت تقدیر شدند.
هم‌چنین در یک برنامه‌ی جداگانه، زهره ظهوری رییس دفتر مقام و تعدادی از کارمندان ریاست دفتر نیز از سوی آقای احدی به دلیل تلاش‌های‌شان در تعقیب و عملی ساختن احکام مقام عالی ریاست جمهوری، تقویت هم‌آهنگی‌ها میان وزارت زراعت با سایر نهادها و کارکرد خوب‌شان از سوی انوارالحق احدی تقدیر شدند.
هم‌چنان کارمندان ریاست دفتر وزارت زراعت نظر به هدایت ۴۵۳۱ مورخ ۲۵/۱۰/۱۳۹۹ محمد اشرف غنی رییس جمهوری، در میان ۳۵ اداره و وزارت‌‌خانه‌های قرار گرفته که احکام مقام عالی ریاست جمهوری را صددرصد تطبیق کرده‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۲:۰
Background image

کمپاین یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» در ولایت کندز آغاز شد

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز کمپاین ویژه یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» آغاز شد. این برنامه بر اساس پلان ریاست حفظ نباتات و قرنطین وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

ایجاد ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری در فاریاب

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ارتقای آگاهی دهاقین و ترویج تخنیک‌های نوین زراعتی، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری اصلاح‌شده را در چهار ولسوالی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۴
Background image

آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولسوالی بهارک

۱۷ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
به‌منظور افزایش سطح حاصلات گندم در هر جریب زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان. . .

بازگشت به خبرها