وزیر زراعت در دیدار با والی بلخ: ۶۰۳ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در بلخ تکمیل شده است

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۴ - ۱۳:۴۵
د کرنې وزیر د بلخ له والي سره په لیدنه کې: د بلخ په ولایت کې د کرنیزو محصولاتو مدیریت ۶۰۳ پروژې پلي شوي دي

۴ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی سفرش به ولایت بلخ، با محمدفرهاد عظیمی، والی آن ولایت دیدار و روی مسایلی در مورد توسعه‌ی زراعت و باغداری و مالداری صحبت کرد.
والی بلخ در این ملاقات راجع به تطبیق پروژه‌های زراعتی سخن گفت و از توجهاتی که در بخش زراعت و مالداری در بلخ شده، از وزیر زراعت تشکر کرد. آقای عظیمی گفت، کارهای در بخش زراعت در ولایت بلخ شده، اما نیاز است تا توجه بیش‌تر به ماهی‌پروری، مالداری، تطبیق پروژه‌های آبیاری در اطراف دریای آمو، توسعه‌ی باغداری صورت بگیرد تا سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش بیش‌تر شود.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، ‌آبیاری و مالداری در این ملاقات گفت که در جریان سال روان مالی در ولایت بلخ در کنار دیگر پروژه‌های زراعتی تطبیق شده، مجموعاً ۶۰۳ پروژه در قالب مدیریت محصولات زراعتی به ارزش ۳۱۰ میلیون افغانی تطبیق گردیده است.
آقای احدی هم‌چنان گفت که در کنار تداوم مدیریت محصولات زراعتی در سال مالی آینده، شماری دیگر از پروژه‌ها نیز در ولایت بلخ تطبیق به زمینه‌های مختلف توجه خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی جهت تنظیم بازار گوشت مرغ در ولایت غور

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، نشست هماهنگی را با حضور مسئولان آمریت مالداری و صحت حیوانی، اعضای اتحادیه فارم‌داران، نماینده‌گان عمده‌فروشان گوشت مرغ و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۶
Background image

بر ۱۳۵ تن از دهقانان ولسوالی نېش ولایت کندهار تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کود کیمیاوی توزیع شد

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه کمک‌های زراعتی، بر ۱۳۵ تن از دهقانان بی‌بضاعت و نیازمند ولسوالی نېش ولایت کندهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی توزیع گردید تا وضعیت اقتصادی دهقانان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره در سه ولسوالی ولایت فاریاب

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، کمپاین سرتاسری مجادله علیه ملخ‌های مضره را در ولسوالی‌های گرزیوان، بلچراغ و خواجه‌سبزپوش آغاز کرد.
این کمپاین از سوی تیم‌های. . .

بازگشت به خبرها