وزیر زراعت وارد ولایت بلخ شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲ - ۱۶:۲۲
وزیر زراعت وارد ولایت بلخ شد

۲ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با هیات همراهش بیگاه امروز به هدف نظارت، بهره‌برداری و تهداب‌گذاری شماری از پروژه‌ها و نیز بررسی و ارزیابی ظرفیت‌ها و زمینه‌های کار در بخش زراعت، وارد ولایت بلخ شد.
محمدفرهاد عظیمی والی، محمدافضل حدید رییس شورای ولایتی بلخ و نیز شماری دیگر از مسوولان محلی این ولایت از وزیر زراعت در میدان هوایی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی استقبال کردند‌.
در عین حال، داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با استاد عطا محمد نور رییس اجرایی جمعیت اسلامی افغانستان نیز دیدار کرد.
وزارت زراعت در سال روان مالی بیش از ۵۸۰ میلیون افغانی را برای تطبیق پروژه‌های مختلف در بخش‌های زراعت، آبیاری و مالداری در مرکز و ولسوالی‌های ولایت بلخ هزینه می‌کند که با نزدیک شدن به پایان سال مالی، بسیاری از این پروژه‌ها تکمیل شده است.
قرار است فردا، شماری از این پروژه‌ها، شامل سردخانه‌های صفرانرژی انار، ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو توسط وزیر زراعت به بهره‌برداری سپرده شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها