کلید طلایی اطلاع‌رسانی به وزارت زراعت رسید

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۸ - ۱۳:۴۷
کلید طلایی اطلاع‌رسانی به وزارت زراعت رسید دیده‌بان شفافیت در یک گزارش تحقیقی از تطبیق قانون دسترسی به اطلاعات، ادارات دولتی را رده‌بندی کرده که وزارت زراعت در جایگاه نخست قرار گرفته است. دریافت جوایز پی هم، بدون شک نتیجه‌ی حمایت رهبری و تلاش‌های خسته‌گی‌ناپذیر، مسلکی و منسجم هم‌کارانم است. وزارت زراعت سال گذشته نیز از سوی کمیسیون دسترسی به اطلاعات با دریافت بلندترین نمره، من‌حیث اداره پیش‌تاز و الگو در سطح حکومت معرفی شد. این دست‌آورد را به رهبری و تمام همکارانم در وزارت زراعت تبریک می‌گویم. دسترسی به معلو
دیده‌بان شفافیت در یک گزارش تحقیقی از تطبیق قانون دسترسی به اطلاعات، ادارات دولتی را رده‌بندی کرده که وزارت زراعت در جایگاه نخست قرار گرفته است.
دریافت جوایز پی هم، بدون شک نتیجه‌ی حمایت رهبری و تلاش‌های خسته‌گی‌ناپذیر، مسلکی و منسجم هم‌کارانم است.
وزارت زراعت سال گذشته نیز از سوی کمیسیون دسترسی به اطلاعات با دریافت بلندترین نمره، من‌حیث اداره پیش‌تاز و الگو در سطح حکومت معرفی شد.
این دست‌آورد را به رهبری و تمام همکارانم در وزارت زراعت تبریک می‌گویم.
دسترسی به معلومات حق شهروندان است و دفتر مطبوعاتی وزارت زراعت متعهد اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع برای مردم است.
با حرمت:
اکبر رستمی
رییس اطلاعات و ارتباط و سخنگو

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۹:۲۹
Background image

توزیع ۱۲ پایه ماشین لیزر لِول برای هموارسازی زمین‌ها در زون شرق

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با همکاری اداره غذایی و زراعتی سازمان ملل متحد، ۱۲ پایه ماشین لیزر لِول را به هدف هموارسازی زمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۶:۴۸
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 
قرار است مراسم سنگ تهداب‌گذاری تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ساحه فارم تحقیقاتی بادام باغ کابل با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۳۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس شرکت هندی درباره صادرات محصولات افغانستان

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با گورووندر سنه مالهوترا، رئیس شرکت هندی R.C. International ( آر سی انترنشنل). . .

بازگشت به خبرها