در ولسوالی دامان ولایت کندهار به ۲۰ تن مالداران مواد لازم برای ساخت طویله‌های معیاری توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۹:۱۶
د کندهار دامان ولسوالی کې ۲۰ تنه مالدارانو ته د معیاري غوجلې جوړولو اړین توکي ووېشل شول

به ابتکار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری تخنیکی کمیته هالند، برای ۲۰ تن مالداران در ولسوالی دامان این ولایت به ارزش ۷۰ هزار افغانی مواد لازم جهت ساخت طویله‌های معیاری توزیع گردید.
به گفته مسئولان، پیش از توزیع این کمک‌ها، از سوی مسئولان کمیته هالند برنامه آگاهی‌دهی همه‌جانبه در مورد ارزش، مزایا و چگونگی ساخت غوجله برگزار شد. سپس برای هر مالدار به ارزش ۳۵۰۰ افغانی مواد شامل: سمنت، صندوق پاشش دوا، چونه، کلکین، آخور، ساه‌کش و ۴۰۰ عدد خشت توزیع گردید تا مالداران بتوانند برای حیوانات خود طویله‌های معیاری و سالم بسازند.
هدف از این کمک، حمایت از مالداران، گسترش غوجله‌های معیاری، ایجاد الگوهای نمایشی، اصلاح غوجله‌ها و فراهم‌سازی شرایط سالم و معیاری به جای شیوه‌های سنتی می‌باشد. این کار کیفیت نگهداری حیوانات را بالا برده و وضعیت اقتصادی مالداران را بهبود می‌بخشد.
قابل یادآوری است که دو هفته پیش در ولسوالی پنجوایی نیز برای ۳۳ تن مالداران کمک مشابه توزیع شده بود تا این روند بیش‌تر گسترش یافته و مؤثر واقع شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها